در این مبدل هوای ثانویه با جریان Tail Gas خروجی از درام D 3108 تبادل حرارت می کند و خنک می‌شود (دمای اولیه هوا C۲۳۰ می‌باشد). در نهایت هوای ثانویه با فشار ۶۵/۴ کیلوگرم بر سانتیمتر مربع و دمای C۱۲۰ از پایین وارد برج سفید کننده می شود و با عبور از اسید جمع شده روی سینی‌ها، اکسیدهای نیتروژن را از اسید جدا می کند و از بالای برج خارج می‌شود. همان‌گونه که قبلاً نیز ذکر شد، این جریان وارد درام D 3103 می‌شود تا بتواند اکسیژن لازم جهت ادامه اکسیداسیون مونوکسید نیتروژن را فراهم کند. 
مایع اسید نیتریک بی‌رنگ در پایین برج سفید کننده جمع می‌‌شود. در این شرایط اسید کاملاً بی‌رنگ می‌باشد و مقدار اکسیدهای نیتروژن موجود در آن بیشتر از ppm ۲۰۰ نخواهد بود. 
دمای اسید خروجی از برج سفید کننده C۶۵ است که جهت ذخیره کردن، دمای بالایی است. بنابراین اسید نیتریک به طرف مبدل E 3120 هدایت می شود و دمای آن تا C۵۵ پایین می‌آید. سپس ضمن عبور از یک شیر کنترل به درون مخازن ذخیره TK 3102 A/B راه می یابد و ذخیره می‌شود. شیر کنترل فوق جهت کنترل سطح اسید درون برج سفید کن تعبیه شده است. 
اسید موجود در مخازن TK 3102 A/B توسط پمپ  P 3109 جهت مصارف خاصی ارسال می‌‌شود. دبی اسید ورودی به مخازن ۴۳۱۰۴ کیلوگرم بر ساعت با غلظت ۵۸% است. در رابطه با برج سفید کننده ذکر چند نکته ضروری است: 
- این برج درحقیقت یک برج استریپر  می‌باشد. بنابراین کاهش فشار و افزایش دما می‌تواند باعث افزایش راندمان برج شود. 
- کاهش فشار برج باعث می‌شود که هوای خروجی از بالای برج نتواند به درون درام D 3103 راه یابد. چرا که فشار این درام تقریباً متناسب با فشار راکتور است. بنابراین برای کاهش فشار برج عملاً محدودیت داریم. 
http://raymondoeuk81470.blogthisbiz.com/537858/پمپ-وکیوم-آبی-ایرانی


مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما
محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

يك منِ سركش مطالب جذاب و خواندنی از سراسر وب به همراه اخبار روز پارکت لمینت آذرخش دکور رطوبت ساز صنعتی،رطوبت ساز گلخانه،رطوبت ساز قارچ،رطوبت ساز پروانه ای گردشگری مدرسه شاد من rasaweb قرمزگرام طاووس هنر